Notícies

El XI Open Prat Llongueras ja té campions

El XI Open Prat-Llongueras del CT Lleida ja coneix els seus campions després de dos mesos de competició en què uns 280 nois i noies han ofert un gran nivell de joc.

En categoria aleví, hi ha hagut tres categories. En la primera, Zoilo Ríos va superar Àlex Barranco. Albert Mòdol es va proclamar campió de la segona categoria derrotant Jan Rubio, i al quadre 3, el campió va ser Pol Campo davant Guim Clavera. En la categoria femenina, Andrea Palazón es va endur el títol en desfer-se de Mencia Serrat. Pel que fa als infantils, Álvaro Quintana va quedar campió del quadre 1 en superar Carlos Berna en una gran final. El campió del quadre 2 va ser Alejandro Vicente, que va guanyar Pau Prim. Marcos Solanilla es va proclamar campió del quadre 3 davant Miquel Batlle. En el cas de les noies, la final va quedar ajornada a conseqüència de la pluja quan anaven 7-5 i 2-2 a favor d’Aitana Martínez davant Beatriz Dolader.

En cadets, la lesió de Pep Canyadell va donar la victòria a Álvaro Barranco. Una altra lesió, de Gerard Farré, li va impedir poder disputar la final contra Marc Anelo. El campió del quadre 3 va ser Josep Mestres després de guanyar Joel Casas. La final femenina entre Mònica Borobia i Clàudia Vallès també va haver de ser ajornada per la pluja amb 3-6, 6-4 i 4-2 per la primera.

Open Prat

Share