Notícies

El Trofeu Albert Costa omple el CT Urgell de futur

La 26a edició del Torneig de Setmana Santa i la 15a del Trofeu Albert Costa va finalitzar el dimecres 1 d’abril a les instal·lacions del Club Tennis Urgell coronant com a campions Mario Mansilla, en nois, i Dami Edibson, en noies. Mansilla es va imposar a Matías Montañés en un duel que es va decidir en un disputat tercer set.

En el primer, Mansilla va vèncer ràpidament amb un 6-0 al seu favor. Quan semblava que faria el mateix en el segon set, Montañés es va refer amb una excepcional victòria per 1-6. En el tercer, el guanyador no va donar opció al seu rival imposant-se per 6-3. En el quadre femení, es va viure una final molt ajustada, però on la cap de sèrie número 1 va demostrar el seu excel·lent estat de forma. Edibson es va proclamar campiona amb un doble 6-3 davant Jessica Bouzas.

Costa2015

 

Durant el matí i en l’entrega de trofeus hi van participar el president del Club Tennis Urgell, Ramon Mestres; el regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; i el mateix Albert Costa, que va voler agrair a tota la organització l’aposta que es fa des del club per l’esport de base. El torneig va comptar amb la participació de cinc jugadors lleidatans: Raúl Galiano (CT Urgell), Víctor Sánchez (CT Urgell), Gemma Lladonosa (CT Urgell), Clàudia Borbón (CN Lleida) i Núria Pérez (CT Lleida). Tots ells van caure en el seu primer partit a excepció de Galiano, que es va imposar en primera ronda davant Diego Rodríguez per un doble 6-3. A la segona ronda, va perdre per 6-1 i 6-3 davant el número 6, Armand Torrego.

Share