Notícies

El Torneig la Caparrella-ASPID de tennis en cadira de rodes neix amb força

Les pistes cobertes de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis han acollit els dies 29, 30 d’octubre i 1 de novembre el primer Torneig Caparrella-ASPID de tennis en cadira de rodes. Es tracta d’una primera edició (prova pilot) d’un torneig que l’any vinent té el repte de convertir-se en un campionat de referència, de categoria Open i d’àmbit estatal.

Entrega de trofeus I Torneig Caparrella-ASPID de tennis en cadira de rodes

Carlos Pina va fer bons els pronòstics i es va endur la victòria davant el lleidatà Jordi Torné per 6-0 i 6-3. Pina, aragonès nascut a Escatrón i número 7 del rànquing espanyol, va imposar la seva major experiència i la solidesa del seu joc per sumar el triomf. Al quadre de dobles, el títol va ser per la parella formada per Pina i Víctor Marcén que va derrotar els lleidatans Xavier Murillo i Josep Cunillera per 6-2 i 6-2.

A banda dels campions i finalistes, el torneig va comptar amb la presència de tennistes lleidatans com Pep Raurich, Jacob Nadal i Ubald Rates. El director del torneig va ser el Director Tècnic Provincial, Miqui Moreno; d’àrbitre va exercir el segon entrenador del Centre de Tecnificació, Jaume Miró i els aplegapilotes van ser els nens i nenes que entrenen al centre.

A l’entrega de trofeus hi van assistir, entre d’altres, el president de la FCT a Lleida, Ignasi García; la presidenta d’ASPID, Montse Bertran; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso; el representant d’Esports de la SGE a Lleida, Josep Ramon Solsona, i Toño Rubio, responsable d’Ortopèdia Rubio.

Share