Notícies

El Torneig Joan Mir del Club Tennis Torelló celebra el 10è aniversari

Del 8 al 16 de setembre es disputarà a les instal·lacions del Club Tennis Torelló una nova edició del ja tradicional Torneig Internacional Sub16 Joan Mir “in memoriam” que enguany celebra la desena edició.És per aquest motiu que la comissió organitzadora està preparant un seguit d’actes paral·lels al torneig. Aquests seran a falta de polir alguns detalls xerrades, activitats esportives gratuïtes, concert per a joves, trobada de minitennis i clínic.

Pel que fa al torneig val a dir que enguany la fase prèvia es disputarà del 8 al 10 de setembre i la fase final del 11 al 16 de setembre. Com a novetat cal destacar que la final femenina es jugarà el dissabte i la masculina el diumenge. La competició de dobles tindrà lloc del 12 al 15.

Des de l’any 2003 que es va començar a disputar aquest torneig en homenatge al expresident del club Joan Mir, uns 1400 jugadors i jugadores de tot el mon que volen arribar al tennis professional hi han participat i han fet gaudir al públic assistent de grans partits.

Així doncs un altre any l’humil club osonenc es bolcarà en aquest ja tradicional i prestigiós torneig del calendari europeu cadet i intentarà, com cada any, que els jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores i acompanyants que vinguin, es sentin com a casa i tinguin totes les facilitats i els serveis d’un gran esdeveniment.

Share