Notícies

El Torneig Isa Muro tanca amb èxit la vuitena edició

Jugadores de tot l’estat han gaudit d’un gran cap de setmana de tennis

El 8è torneig Isa Muro de dobles veteranes es va clausurar ahir amb la disputa de les finals a les pistes del CT Manresa i amb l’acte final d’entrega de trofeus.
En aquesta cerimònia final es va tenir la presència d’Anjo Valentí, vocal de la Federació Catalana de Tennis i vicepresident del CTM, que va ocupar el lloc de Joan Navarro, president de la FCT, que no hi va poder assistir. També hi van ser presents Miquel Davins, tinent alcalde de l’Ajuntament de Manresa, Maurici Algué, president del CTM, Josep Alsina, patrocinador del torneig i espòs de la recordada Isa Muro, Encarnita Gomis, presidenta de l’ATSE, i Montse Moll, directora del torneig manresà. El dia va començar amb la disputa de les finals de consolació, que deixarien pas després a les absolutes. En les primeres, en la categoria +35, les guanyadores van ser Lluïsa Rico i Merche Calomarde, del CT Gandía, que es van imposar 6-1 i 6-2 a Anna Areny i Betty Pozo, del CT Caldes de Montbui.

En +45, la parella del CT Caldes de Montbui, formada per Maribel i Ester Páez, va superar 6-1 i 6-1 Pilar Mayoles i Mª del Carmen Requena, del CT Badalona. En +55, el triomf va ser per a les jugadores del CT Hispano-Francès Antonia Fernández i Roser Galí, després de derrotar per 6-1, 5-7 i 7-2 les jugadores d’Els Gorchs Dolors Mas i Magda Rosas.
Tot seguit, i en un CT Manresa amb una bona afluència d’aficionats que es dividien per les graderies de les pistes i la carpa muntada per Firma, es van disputar les finals absolutes del torneig.

La primera a finalitzar va ser la de la categoria +35, en la qual Carmen Ferreras i Zaida Garcia (CT Badalona) es van proclamar campiones en imposar-se 7-5 i 6-0 a Mª del Carmen Merino i Yolanda García, una parella amb una jugadora del CT Salut i, l’altra, del CT Badalona.

En +45, era on hi havia les dues úniques participants de casa, la parella manresana formada per Ester Barranco i Núria Salvans, que van caure derrotades 7-6 i 6-2 davant les jugadores del CT Laietà Sacra Morejón i Marta Pérez, en un partit molt igualat i on les locals van plantar cara.

Finalment, en la disciplina +55, la victòria va ser per a la parella del CT Hispano-Francès Carmen Fuentes i Joana Garcia, que van superar 6-3 i 6-3 Lourdes Trias i Carme Elías, del CT Egara. Tothom ja pensa en una novena edició que espera reeditar vivències d’aquest torneig de gran contingut esportiu i de convivència.

Share