Notícies

El Torneig Arcadi Manchón comença el compte enrere

En unes poques setmanes, les pistes del Club de Tennis Montbui, acolliran el Torneig Arcadi Manchón, la primera competició puntuable per a l’ATP que es fa a la comarca de l’Anoia. Es tracta de la segona edició d’aquest torneig, que l’any passat ja va tenir una gran acollida per part del públic i va comptar amb la presència de nombroses personalitats vinculades a aquest esport. Aquesta segona edició es disputarà de l’1 al 9 de juny del 2013 i tornarà a comptar amb tennistes de tot el món.

L’esdeveniment també s’obrirà a la vessant lúdica i solidària. El cap de setmana anterior a l’inici de la competició, Igualada serà l’escenari de partits de tennis en viu, al carrer.

Durant la disputa del torneig, també es celebraran partits en cadira de rodes, continuant amb la reivindicació de la pràctica de l’esport per a col·lectius amb problemes de mobilitat, en el que ja es va significar l’organització l’any passat.

El mateix dia de la final, el diumenge dia 9 de juny, es farà una recollida d’aliments solidària que es farà a les mateixes pistes del CT Montbui. L’acapte d’aliments es dirigeix primordialment a aconseguir llegums, arròs i oli per a proveir els bancs de queviures.

La presentació serà el dia 30, amb la presència d’Albert Costa, director esportiu de la Federació Espanyola de Tennis, ex capità de l’equip estatal de la Copa Davis i campió de Roland Garros el 2002. L’objectiu és que la celebració d’un esdeveniment esportiu sigui sinònim de cooperació i de treball en equip per a millorar les condicions de vida de la població, una funció social que ha de complir sempre l’esport i a la que es vincula també l’escola Top Tennis.

L’organització, encapçalada per l’ex tennista anoienc Arcadi Manchón i el seu equip de Top Tennis, amb la col·laboració del Club Tennis Montbui, treballa per reeditar l’èxit de l’anterior edició i agraeix de nou el suport dels espònsors que fan possible aquest somni: el primer torneig de tennis de nivell ATP al cor de Catalunya.

Share