Notícies

El tennis, protagonista a la Gala Nacional del Deporte

Lleida es va convertir el passat dia 12 de març en la capital de l’esport amb la celebració de la XXXII Gala Nacional que va reunir els millors esportistes, equips i entitats de 2011. La cerimònia, que es va celebrar al Palau de Congressos La Llotja davant 900 persones, va tenir el tennis com un dels protagonistes, ja que es va premiar l’equip espanyol de Copa Davis. L’encarregat de recollir el premi va ser l’Albert Costa, el ja excapità de l’equip que va estar acompanyat durant la Gala de la seva esposa Cristina, dels seus pares –Jordi i Rosa– i del Representant Territorial a Lleida de la Federació Catalana, Ignasi García, i la seva esposa Marta.

La copa de la Davis –coneguda com la “Ensaladera”– va presidir la sala gran de la Llotja on també hi van ser presents representants dels quatre clubs de tennis de la ciutat de Lleida i alguns de la província.

En recollir el trofeu, Costa es va endur l’ovació de la nit. Preguntat, al costat de la “Ensaladera”, si li agrada molt l’amanida va assegurar que “a mi m’agraden més els caragols”, una afirmació molt aplaudida pel públic. Es va mostrar orgullós dels seus resultats al capdavant de l’equip espanyol de la Davis i va admetre que “ha estat un plaer poder dirigir als millors jugadors de la història del tennis espanyol”.

De la resta de premiats van destacar el FC Barcelona que es va emportar el guardó al millor equip de futbol pels seus títols de Champions, Lliga, Supercopa Espanyola, Supercopa Europea i Mundial de Clubs que va rebre el president de l’entitat, Sandro Rosell, acompanyat per director esportiu, Andoni Zubizarreta, i el davanter Alexis Sánchez, entre d’altres. El Barça també va rebre una pluja de distincions pels 17 títols de les seccions.

A l’acte, a més d’esportistes, hi van assistir el Secretari d’Estat per a l’Esport, Miguel Cardenal, el president del COE, Alejandro Blanco, el president de la RFEF, Ángel María Villar, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, entre molts d’altres representants del món de la política, l’esport i la cultura.

Share