Notícies

El tennis lleidatà va tornar a viure la seva gran nit

El tennis lleidatà va tornar a viure la seva gran nit. El Palau de Congressos de la Llotja va tornar ser l’escenari aquest dissabte 9 d’abril de la XXIV edició de la Diada, que va tenir com a protagonistes els millors tennistes de 2015, i també clubs, directius i patrocinadors sota l’organització de la Representació Territorial

La festa va aplegar 293 persones, entre les quals hi havia 89 nens, i hi van estar representats tots els sectors que configuren el tennis lleidatà, a més a més de representants de diferents institucions. Entre ells, el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la RFET, Fernando Fernández Ladreda; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, i el president a Lleida de la FCT i amfitrió de la gala, Ignasi García que va estar acompanyat, també, Montse Parra (Ajuntament de Lleida), Paco Cerdà (Diputació) i el diputat Toni Postius.

A més a més de premiar els i les millors individuals (Màsters Provincial), i els equips de totes les categories de 2015 (Terraferma), enguany, el protagonisme va ser per la Selecció Lleidatana i la Fed Cup. Pel que va a la Selecció es va posar en valor un projecte pioner al tennis estatal que té cinc anys de vida i que combina esports i convivència. La Selecció, que ha visitat des de la seva creació Tarragona, Navarra, Sevilla i Madrid, va ser apadrinada per Albert Costa i va anunciar que aquest 2016 mesurarà les seves forces amb un combinat d’Euskadi.

Per la seva banda, la Fed Cup que es jugarà el pròxim cap de setmana també va tenir protagonisme amb el sorteig d’alguns abonaments i la projecció de diferents vídeos que van recordar que Lleida tornarà a ser ciutat europea del tennis femení tres tercer vegada en 7 anys.

Durant la gala també es van lliurar premis especials a dos clubs es va entregar una placa a dos clubs que aquest any compleixen 50 anys de vida com són el CN Lleida i el CT Tàrrega.

Altres moments marcats de la nit van ser l’homenatge a Joan Castro, ex president del CT Tàrrega per la seva dedicació al club i al tennis lleidatà, mentre que el premi mecenatge va ser per Ortopèdia Rubio, patrocinador de la prova de cadira de rodes del Màsters Provincial.

Al marge del tennis, la vetllada va comptar amb diferents actuacions a l’inici de la mà de l’esbart dansaire Sícoris – Ballet Ciutat de Lleida, i al final amb l’humor de Jordi LP.

En el seu discurs, Ignasi García va felicitar els premiats, va posar èmfasi en el projecte de la Selecció, i va destacar “la bona salut del tennis lleidatà, que queda palesa en una diada com aquesta amb 300 persones, fet que la converteix en referència en el tennis i l’esport català. Aquesta és una festa dels clubs de Lleida per als clubs de Lleida, que un cop més fan un pas endavant”.

García va tenir paraules d’agraïment per al Secretari General de l’Esport i el president de la RFET per la seva implicació i fonamental suport a l’hora d’ajudar a garantir el futur de la Federació Catalana, i va animar tots els lleidatans a gaudir el pròxim cap de setmana de la Fed Cup al CT Lleida.

Diada 1 grup

Diada 5 sala

Diada 6 més premiats

Share