Notícies

El tennis lleidatà, protagonista de cinc finals al Reus Monterols

El tennis lleidatà va tenir una brillant actuació al Torneig del Circuit Juvenil d’Estiu ‘La Creu Blanca’, que es va disputar a les instal·lacions del CT Reus Monterols, en col·locar a cinc representants de diferents clubs de les comarques de Lleida  cinc de les deu finals de les quals constava la competició.

Aquesta representació encara hagués pogut ser més nombrosa, si en la categoria aleví masculí els dos tennistes lleidatans que van arribar a les semifinals no haguessin estat eliminats

Ares Llobera (CT Urgell), en infantil femení, i Laia Charles (CN Lleida), en cadet femení, van aconseguir proclamar-se campiones en les seves categories. Per poc no ho van aconseguir Joaquim Soriano Bravo (CT Urgell), en benjamí masculí, i Mireia Pérez Aynés (Sícoris Club), en aleví femení, ja que tots dos van arribar a disputar un tercer set en les seves finals. Gemma Lladonosa Arrufat (CT Balaguer), en benjamí femení, va ser l’altra lleidatana finalista.

Ares Llobera es va desfer d’Anna Daniel (CT Tarragona), en infantils, en derrotar-la en dos sets (6-3 i 6-1). Abans, la tennista del CT Urgell havia eliminat Marina Rodríguez , Carlota Caselles (CT Balaguer) i Inés Calderon (CT Tarragona). En cadet femení, Laia Charles va aconseguir proclamar-se campiona en derrotar la cap de sèrie número 1, Laura Falceto Font (Real Zaragoza), en dos sets (6-2 i 6-3). Dies abans, la tennista del CN Lleida havia eliminat Marina Rodríguez i la cap de sèrie número 2, Ainoa Dueñas (CT Urgell).

El tennis lleidatà, protagonista de cinc finals al Reus Monterols

clicar per fer més gran

Share