Notícies

El tennis lleidatà corona els ‘mestres’ de 2015

Albert Larrégola (CT Lleida) i Ares Teixidó (CT Lleida) s’han convertit  en els nous campions absoluts del tennis lleidatà. Les pistes del CT Lleida han acollit aquest diumenge la jornada final del VI Màsters Provincial-75è Campionat Provincial, que ha coronat els millors jugadors i jugadores de la temporada en totes les categories.

L’única que ha aconseguit doblar titol ha estat Claudia Borbón (CN Lleida) que s’ha proclamat campiona en les categories aleví i infantil.

El torneig s’ha disputat durant dos caps de setmana i ha culminat amb la disputa de les 14 finals d’avui, oferint un excel·lent tennístic nivell que ha fet gaudir els aficionats. El campionat
se celebra sota l’organització de la Representació Territorial a Lleida de la FCT.

Les categories en joc han estat des de benjamins fins a veterans, i també la de tennis en cadira de rodes-Gran Premi Ortopèdia Rubio, i el lliurament de premis es farà durant la tradicional Diada del Tennis Lleidatà que se celebra cada any al voltant del mes d’abril-maig.

El tennis lleidatà corona els ‘mestres’ de 2015

Així doncs a la categoria absoluta, el campió masculí ha estat Albert Larrégola (CT Lleida) que ha sumat un nou títol al seu excel·lent palmarès superat en una final d’alçada al seu company de club, Hugo Palomar per 6-0, 4-6 i 6-1.

A la final femenina absoluta, Ares Teixidó (CT Lleida) s’ha desfet de la cap de sèrie número 1 Ares Llobera (CT Urgell) per un doble 6-4 en un duel equilibrat. Teixidó, de només 14 anys i becada per la FCT, ha acabat imposant el seu joc agressiu des del fons de la pista per endur-se la final.

En veterans +45, Carles Mòdol (CN Lleida) ha derrotat Jordi Puigdevall (CT Lleida) per 6-4 i 6-2; mentre que a veterans +35 Joan Roma (CN Lleida) a batut a Josep Talavera (CN Lleida) per un doble 6-2.

El Gran Premi Ortopèdia Rubio de tennis en cadira de rodes se l’ha endut Jordi Torné (Aspid-FCT Lleida) davant el seu company Ubald Ratés per 6-4 i 6-4.

Passant als benjamins, el títol masculí ha estat per a Víctor Almarza (Sícoris) que ha derrotat Àlex Oran (CT Lleida) per 6-0 i 6-3, mentre que en nois Laia Larrosa (CT Lleida) ha vençut la seva companya de club Beatriz Barios (6-1 i 6-3)

En alevins els millors han estat Claudia Borbón (CN Lleida) que s’ha imposat a Paula Arcarons (Sícoris) per 6-3 i 7-5, i Dani Martínez (CN Lleida) que ha imposat el seu joc davant Alejandro Vicente (6-1 i 6-1).

El campió d’infantil masculí ha estat Marc Anelo (Mas Duran Cervera) derrotant Raúl Galiano (CT Urgell) per 6-3 i 6-1, mentre que en l’apartat femení el títol ha estat per a Claudia Borbón (CN Lleida) que ha guanyat Gemma Lladonosa (CT Urgell) per 6-3 i 6-1.

El campió de cadet masculí ha estat Néstor Giribet (CT Lleida) davant Albert Sentís (CT Lleida) 6-4 i 7-5, i en cadet femení la millor ha estat Sandra Azorín (Sícoris) que s’ha adjudicat el títol femení davant Mireia Pérez (CT Urgell) 6-0 i 6-2.

El campió júnior ha estat Pep Canyadell (CT Lleida) que s’ha imposat a Ivan Solans (CT Lleida) per 6-3 i 7-6.

Share