El Tennis i Cultura del CT Lleida, per a Gerard Farré i Aran Teixidó

El Club Tennis Lleida va acollir la VII edició de la fase lleidatana del Circuit Benjamí Tennis i Cultura classificatoria per la fase de Catalunya que aquest any se celebra al Club Tennis Mollet aquest mes de juny.

La final masculina la van disputar Gerard Farré (Club Tennis Urgell) i Esteve Torrent (Sícoris Club). Farré va accedir a la final després de superar a Gerard Villanueva per un ajustat 6-4, 3-6 (7-5), per l’altra banda, Torrent es va desfer d’Eric Oliva per 6-4 i 6-3.

Farré es va acabar enduent el torneig al guanyar per 6-4 i 7-6 en una final que va ser molt disputada amb un gran joc per part dels dos joves jugadors.

Pel que fa a la final femenina, novament es va repetir una final entre les germanes Ares i Aran Teixidó, del Club Tennis Lleida. Ares va superar a les semifinals a Maria Bonet i Aran va fer el mateix amb Irene del Agua.

Es va viure una final molt intensa tant pel resultat com pel bon joc que van tornar a demostrar les germanes Teixidó. Tot i la victòria de l’Aran, la seva germana no li va posar les coses gens fàcils tal i com ho demostra el resultat final 2-6 i 6-1 (8/6) d’un partit que es mereixien guanyar les dues per mèrits propis.

Pel que fa al quadre de consolació masculí, Joaquim Soriano del Club Tennis Urgell es va imposar a la final a Albert Agreda del Club Tennis Lleida per 6-2 i 6-0.

Per últim, a la final de consolació femenina, Anna Trilla del Club Tennis Lleida va superar a Paula Canyandell del Club Tennis Urgell per 6-2 i 6-3.

Els dos primers cap de setmana d’aquest mes de juny, a les pistes del CT Mollet se celebrarà la fase final on es reuniran les millors raquetes catalanes amb la presència de Gerard Farré, Esteve Torrent, Aran Teixidó i Ares Teixidó, on lluitaran per endur-se el títol.