El Tennis i Cultura del CT Lleida ja coneix els seus campions

Els dies 23 i 24 de març es van jugar les finals del IX Circuit Benjamí Tennis i Cultura del CT Lleida després d’un mes i mig de competició amb una participació de més d’una cinquantena de nois i noies.

El campió de la categoria masculina va ser Daniel Martínez, que es va desfer amb certa claredat d’Alejandro Barranco per 6-0 i 6-2.

Pel que fa a la categoria femenina, les clares dominadores de la competició van ser Paula Arcarons i Clàudia Borbón, que van accedir a la final només perdent un joc en tota la competició entre totes dues. La final, en un gran partit per part de les dues joves jugadores, va caure del costat d’Arcarons per un doble 6-4.

En la prova de consolació, Mario Monclús va quedar campió en guanyar en una final més ajustada del que pot reflexar el resultat final de 6-3 i 6-3. El finalista va ser Albert Mòdol, que va lluitar fins a l’últim moment per poder arribar al super tiebreak.

Per últim, Laura Almarza va ser la campiona de consolació femenina després de guanyar Anna Trepat per 6-2 i 6-1.

Els campions de les categories masculines i femenines s’han classificat automàticament per disputar el Màster del IX Circuit Benjamí Tennis i Cultura que reunirà els vuit millors benjamins catalans. Aquest es jugarà al Club Tennis Vilanova de l’1 al 9 de juny.