Notícies

El Tennis Europe Junior Tour sub16 arriba a Catalunya

La província de Barcelona rebrà  aquest mes de setembre els millors tennistes europeus categoria sub16, en motiu de les tres proves internacionals del circuit europeu que es disputaran en setmanes consecutives a partir de la última setmana d’agost.

Creat l’any 1990, el Tennis Europe Junior Tour ha estat la plataforma idònia per a la formació de grans campions i campiones com Roger Federer, Rafael Nadal,  Maria Sharapova  o Viktoria Azarenka.

L’Acadèmia Sánchez-Casal obrirà el foc amb la primera prova que es disputarà del 27 d’agost al 2 de setembre i que coincidirà amb una prova del mateix circuit però categoria sub14 que es disputa també en el club.

Una setmana més tard les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà, acolliran el 10è Memorial Nacho Juncosa que es va començar a disputar fa deu anys al CT Centelles.

Finalment del 10 al 16 de setembre el Club Tennis Torelló serà escenari del  Torneig Joan Mir “in memoriam” que també celebra el desè aniversari i per aquest motiu hi haurà moltes activitats paral·leles.

Cal destacar que els tres tornejos estan dins la categoria 2 i que el cap de setmana abans de la fase final es disputarà la fase prèvia.  També es diputarà la prova de dobles tant en categoria masculina com femenina.

Share