Notícies

EL TENNIS CATALÀ PREPARAT PER COMPETIR A RIO

Important presència catalana a Rio, tant de clubs com de jugadors.

El tennista mataroní Albert Ramos, del RCT Barcelona1899 i nº36 del Ranking ATP, disputarà el torneig individual. També disputaran els individuals, diversos jugadors que pertanyen a Clubs Catalans, com els tennistes del RCT Barcelona 1899 Roberto Bautista ( 15 Ranking  ATP ) i Rafa Nadal ( 4 Ranking ATP ).

En el torneig de dobles, participarà el tennista barceloní del RCT Barcelona 1899 Marc Lopez, nº 18 en el Ranking ATP de dobles, que formarà parella amb Rafa Nadal. Roberto Bautista, jugador del RCT Barcelona 1899, també prendrà part en el torneig de dobles, fent parella amb David Ferrer.

En el quadre femení, són també diverses les jugadores que pertanyen a Clubs catalans que prendran part en el torneig olímpic. Així, Garbiñe Muguruza ( 2 Ranking WTA ) i Carla Suárez ( 12 Ranking WTA ), totes dues jugadores del CT Barcino, disputaran el torneig individual.

Totes dues faran també parella en el torneig de dobles, que disputarà també la jugadora del RCT Barcelona 1899 Arantxa Parra fent parella amb Anabel Medina.

Share