Notícies

El tennis amb cadira de rodes, al II Màsters Provincial Wala

Una de les grans novetats de la disputa de la segona edició del Màsters Provincial Wala, que se celebrarà del 8 al 18 del mes de desembre al CT Lleida, serà la inclusió de la categoria de cadira de rodes.

Per aquest motiu, la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, ha creat la prova “Gran Premi Ortopèdia Rubio” que, com la resta de categories d’aquest Màsters, reunirà els millors jugadors de l’any.

Els tennistes que prendran part a la categoria de cadira de rodes són Jordi Torner, Josep Raurich, Xavier Murillo, Josep Cunillera, Jacob Nadal, Hubald Ratés i Manel Palau, els quals realitzen entrenaments regulars a les instal·lacions de la Federació a la Caparrella a les ordres de Carlos Coll i Antònio Solé, i al CT Urgell, amb Sixto Riasol.

Els jugadors competiran en format Round Robin, és a dir, una lligueta amb 2 grups de 4 que acabarà amb les semifinals i la gran final. A més a més de lluitar per ser el millor de la temporada, els participants es repartiran, com a premi addicional, xecs per a material esportiu a Wala per valor de 400 euros. Aquests lleidatans ja competeixen en l’àmbit nacional en els tornejos que s’organitzen per tota Espanya i ara amb la inclusió d’aquesta categoria dins del Màster Wala s’aconsegueix sumar una segona prova al calendari provincial de tennis amb cadira de rodes que s’afegeix al Campionat Internacional que organitza el CT Urgell. La col·laboració d’Ortopèdia Rubio és clau en aquest sentit i, en el cas del Màsters Wala, s’uneix a la competició gràcies a la gestió personal del representant a Lleida de la FCT, Ignasi García, que es manté ferm en la voluntat d’aconseguir recursos extra, donant any a any un salt qualitatiu al tennis lleidatà.

El tennis amb cadira de rodes, al II Màsters Provincial Wala

Clic per fer més gran

Share