Notícies

El Sícoris Aleví puja a la categoria Or masculina

El Sícoris Club va aconseguir recentment l’ascens a la categoria Or del Campionat de Catalunya masculí per equips – Trofeu Manel Orantes.

En general, els equips lleidatans van tenir sorts diverses. A la categoria Or, el CN Lleida va mantenir la categoria en finalitzar dotzè després de la decisiva victòria aconseguida davant l’Atlètic Terrassa amb un conjunt format per Gerard Villanueva, Gerard Pascual, Aleix Gaya, Marc Mateo, Íker Iñíguez i Toni Vera, capitanejats per Marc Vilà.

Per la seva banda, el CT Lleida no va poder mantenir la categoria Or –va finalitzar catorzè– i la propera temporada jugarà a Argent. La seva plaça a la màxima categoria aleví del tennis català la cobrirà el Sícoris, després d’un excel·lent campionat. Sortint com a tercer cap de sèrie va derrotar Torelló, Vilafranca i Mas Rams i, a la final, va caure davant el potent CT Andrés Gimeno, per 4-1. L’accés a la final ja donava l’ascens directe a un equip que ha estat integrat per Esteve Torrent, Raül Galiano, Pau Prim, Hugo Gombau, Jordi Mateu i Genís Vicens.

El CT Urgell, per la seva banda, no va poder mantenir la categoria d’Argent, acabant el catorzè i baixant a Bronze, un grup on es trobarà el proper any el CT Balaguer que va assolir la permanència.

Per últim, als grups B i C, el CN Lleida va superar el Girona i va caure davant el Laietà.

El Sícoris Aleví puja a la categoria Or masculina

clicar per ampliar

Share