Notícies

El segon Open Solidari del CN Lleida, tot un èxit

Els dies 28, 29 i 30 de juny es va a dur a terme a les instal·lacions del CN Lleida el II Open Solidari CN Lleida. L’esdeveniment va consistir en diverses activitats d’oci i esportives on tots els ingressos van adreçats en benefici i suport de l’AECC de Lleida per a les XIV Colònies que es realitzen a l’estiu a la Vall d’Aran per a nens i nenes amb malalties oncològiques, i que són gratuïtes per a tots els participants.

Entre les diferents activitats esportives que es van fer, cal destacar, entre d’altres, tennis, pàdel, esquaix, exhibició de rítmica, running, ciclyng i exhibició de taekwondo. I entre les activitats d’oci: teatre amb la companyia Talia, taller de maquillatge infantil de Raffel Pages, taller de grafitti amb Sergio Krudel i actuació del mag Óscar de la Torre.

El club va comptar amb la col·laboració d’unes 50 entitats lleidatanes, entre elles, la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis. Van col·laborar mitjançant aportacions a “fila zero” i també fent arribar regals i serveis de la seva empresa per al gran sorteig final que es va a dur a terme entre tots els participants. En total es van sortejar uns 110 premis.

El recompte final va ser de 410 inscripcions, i es van recaptar uns 4.500 euros. La fundació Barclays s’havia tornat a comprometre a doblar fins a 3.000 euros la quantitat de les inscripcions, per la qual cosa en total es van aconseguir uns 7.500 euros.

El segon Open Solidari del CN Lleida, tot un èxit

clicar per ampliar

Share