Notícies

El responsable d’arbitratge de la FCT, Ross Sceats ens ha deixat en el dia d’avui als 35 anys d’edat després d’una llarga malaltia

La Federació Catalana de Tennis, els seus companys així com el món del tennis expressen el seu més sincer condol a la seva família i amics per la sentida pèrdua. Que en pau descansi.

Tot i ser anglès de naixement, en Ross ha desenvolupat tota la seva carrera professional des de Catalunya. L’any 1998 va obtenir la titulació d’àrbitre nacional en els cursos organitzats per la FCT. Posteriorment va obtenir la titulació ITF White Badge l’any 2000. Va ser l’any 2005 quan va superar el curs de nivell 3 de la Federació Internacional de Tennis a Buenos Aires per obtenir la titulació de Jutge Àrbitre Internacional que va poder complementar, posteriorment, amb la de Cap d’Àrbitres assolint l’any 2012 la màxima categoria (Gold Badge) en aquest àmbit.

El mes d’octubre de 2011 va ser nomenat Responsable d’Arbitratge de la Federació Catalana de Tennis, càrrec que ha desenvolupat fins a aquest moment.

A nivell professional la seva trajectòria, dins i fora, d’Espanya ha estat extensíssima destacant la seva participació com a Jutge de Línia a Wimbledon, Roland Garros i els Jocs Olímpics de Beijing l’any 2008. Com a Jutge Àrbitre la seva fita més important va ser participar com a Jutge Àrbitre a l’eliminatòria de Copa Davis entre Portugal i Benin el mes de febrer de 2013. Com a Supervisor són nombroses les seves participacions en proves del ITF Pro Circuit.

Ross Sceats

Share