EL RCTB-1899, FINALISTA D’ESPANYA ALEVÍ PER EQUIPS EN CATEGORIA MASCULINA

El RCTB-1899 ha estat finalista en categoria masculina del Campionat d’Espanya Aleví per Equips – Trofeu Tono Páez In Memoriam, disputat del 21 al 26 d’agost a Múrcia. El club barceloní va cedir en la final contra el màxim favorit, el Club de Campo de Múrcia, per 3/1. En les rondes prèvies, s’havien imposat al CT Cabrils (3/2), al C.D. Yellow Bowl (4/0), al U.E. Tenispain (3/1) i l’Sporting Casino La Coruña (3/1). Edu Coronado va capitanejar l’equip format per Luca Daraban, Pablo Jiménez, Mateo Font, Paul Rubiralta, Diego Vicente, Guille Cuevas i Matteo Di Prima.

Per la seva banda, el CT Cabrils va quedar en tercera posició després de superar a l’Alcobendas per 3/1 en la lluita per la medalla de bronze.