EL RCTB-1899 ES CORONA AL CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR PER EQUIPS MASCULINS

El RCTB-1899 ha estat el campió de la sisena edició del Campionat d’Espanya Júnior per Equips Masculins, que s’ha celebrat aquesta setmana a les pistes del Real Zaragoza Club de Tenis 1907. En la final, disputada aquest diumenge 7 de juliol, van superar a El Candado de Tenis per 3/1.

D’aquesta manera, el club barceloní ha revalidat el títol conquerit l’any passat amb un equip integrat per Rafael Segado, Keoni Puig, Javier González Arauzo, Roger Pascual, Luis García Páez, Charlie Valentíne, Álvaro Jiménez, Bruno Barrientos i Javier Luengo com a capità. La medalla de bronze ha estat pel Club Tennis d’Aro, que va superar al CT Chamartín.

En la prova femenina, el CT Sabadell va ser finalista del quadre de consolació en cedir davant el C.D Los Cristianos (3/0).