Notícies

El RCT Barcelona-1899, vencedor del Campionat d’Espanya Infantil Femení per Equips

L’equip barcelonès supera en la final al CT Lleida per 2 a 1. El CT Barcino completa el podi català amb el 3er lloc. En la categoria masculina, victòria del CT Valencia, mentre que els equips catalans cauen als quarts de final.

El RCT Barcelona-1899 es va proclamar, el passat 23 d’agost a les instal·lacions del CT de la Salut de Barcelona, en el nou campió del Campionat d’Espanya Infantil Femení per Equips ‘Trofeu Joan Compta’.

L’equip barcelonès (cap de sèrie número 4), es va emportar el títol després de superar en la final al CT Lleida (cap de sèrie número 3), per 2 a 1. El conjunt del RCT Barcelona arribava a la cita firmant una gran setmana i sense perdre un sol partit en tota la competició, mentre que els lleidatans només havien cedit un partit en les semifinals enfront el CT Barcino, que completaria el podi català en el torneig femení en superar al SEK en el duel pel 3er i 4rt lloc per 2 a 1. En l’eliminatòria decisiva, les noies del RCT Barcelona-1899 corroborarien el seu gran moment de forma i s’acabarien emportant una emocionant final.

En la categoria masculina, els equips catalans no aconseguirien pujar al podi del torneig en caure eliminats als quarts de final els seus últims representants. En aquesta ronda, el CT Mataró es veuria superat pel TC MDZ per un contundent 4-0; el CT Barcino cauria eliminat per l’UEM Tennispain per 3 a 1; i finalment, el RC de Polo també  seria derrotat pel campió de la competició, el CT Valencia, per un clar 4 a 0.

Eduard Bosch
Premsa FCT

infantil femeni

Share