Notícies

El RCT Barcelona-1899, vencedor del Campionat d’Espanya Cadet femení de la ‘Yellow Cup’

El RCT Barcelona-1899 es va proclamar, el passat cap de setmana a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, en el nou campió del Campionat d’Espanya Cadet femení de la ‘Yellow Cup’.

L’equip barcelonès (cap de sèrie número 2), s’emportava el títol després de superar en la final al CT València (cap de sèrie número 6) per 2 a 0; gràcies a les victòries de Guiomar Maristany enfront Carla Pons per un doble 6/1 i de Marina Bassols sobre Lucía Cortez en tres sets (6/2, 4/6, 6/4). Amb aquesta victòria, les noies del club barceloní es refeien de la derrota patida en al final de l’any anterior enfront el Tenispain de Madrid.

El podi femení seria completat pel CT Barcino (cap de sèrie número 1), que repetiria el resultat obtingut en l’edició anterior, després de derrotar al CT de la Salut en el duel pel tercer i quart lloc per 2 a 1.

En la competició masculina, el millor resultat dels equips catalans seria la quarta posició aconseguida pel CT Lleida (cap de sèrie número 8), que perdria enfront el CT Murcia (cap de sèrie número 6), per 3 a 1 en el duel pel tercer i quart lloc. La victòria en el torneig seria pel CET Alcalà que derrotaria en la final al CT València per 3 a 1.

El RCT Barcelona-1899, vencedor del Campionat d’Espanya Cadet femení de la ‘Yellow Cup’

Share