Notícies

El RCT Barcelona-1899 vencedor del Campionat de Catalunya Aleví per equips en la categoria Or

El RCT Barcelona-1899 va tancar ahir diumenge un cap de setmana rodó al proclamar-se vencedor del Campionat de Catalunya Aleví per equips en la categoria Or masculina i femenina, després d’imposar-se al CT Barcino i al CE Laietà, respectivament. Les finals disputades en el club barceloní van estar marcades per l’emoció i per una igualtat màxima.

En la final femenina disputada el dissabte, l’equip del RCT Barcelona va fer bo el paper de favorit i es va endur la victòria enfront el CE Laietà (cap de sèrie número 3), per un ajustat 3 a 2. L’equip dirigit per Leticia Costas es va avançar en la final guanyant els dos primers individuals, però les noies del Laietà, capitanejades per David Canudas, van aconseguir igualar de nou la final guanyant els dos individuals següents i portant el duel al dobles decisiu. En el partit de desempat, seria la parella del RCT Barcelona, formada per Maria Berlanga i Clarine Lerby, la que s’emportaria la victòria final enfront la parella del CE Laietà, formada per Clàudia de las Heras i Laura Guberna, per un resultat de 6/3 i 6/2.

Pel que fa a la final masculina disputada el diumenge, el RCT Barcelona (cap de sèrie número 2) s’enduria la victòria enfront el màxim favorit al títol, el CT Barcino, per un resultat de 4 a 3 en un duel on cada punt es va haver de lluitar com si fos l’últim. Capitanejats per David Serrano, el RCT Barcelona s’emportaria els tres primers punts de la final enfront els nois d’Alberto Garcia, capità del CT Barcino, després de guanyar els tres partits individuals en el tercer set. Els jugadors del CT Barcino aconseguirien retallar distàncies guanyant els 2 següents  individuals i deixant la final amb un marcador de 3 a 2. En el primer partit de dobles però, la parella del formada per Carlos Alcaraz i Enric Porcar donaria el títol al RCT Barcelona després d’imposar-se per un doble 6/4 a la parella formada per David Navarro i Alex Rull i posant en el marcador el 4 a 2 definitiu. Tot i estar el duel resolt, els equips disputarien el setè i últim partit, que cauria del costat del CT Barcino, establint així el 4 a 3 final.

El RCT Barcelona-1899 vencedor del Campionat de Catalunya Aleví per equips en la categoria Or

El RCT Barcelona-1899 vencedor del Campionat de Catalunya Aleví per equips en la categoria Or

Share