Notícies

El RCT Barcelona-1899 revalida el títol de Campió d'Espanya Masculí davant el CT Chamartín

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 s’ha coronat en la 46a edició del Campionat d’Espanya Mapfre de Tennis per Equips Absoluts Masculins després de superar al Club de Tennis Chamartín per 4-0 en la final disputada aquest dissabte a les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona.

El club barceloní revalida així el títol aconseguit l’any passat i signa un nou doblet després de proclamar també campió femení la setmana passada a Tarragona davant el mateix rival.

La superioritat del RCT Barcelona-1899 a la final ha estat manifesta amb victòria dels seus jugadors en els quatre primers punts de l’eliminatòria que enfrontava als dos últims campions. Marcel Granollers ha superat a Rubén Ramírez 7-6 (3) 4-6 6-3, Íñigo Cervantes a Javier Martí 7-5 6-4, Gerard Granollers a Quino Muñoz 6-0 6-1 i Albert Montañés a Roberto Ortega 6 -2 6-4.

El club estén així la seva hegemonia en la competició sumant el seu títol número 32, en la que ha estat la sisena entre els dos equips, sempre amb victòria catalana en tots els precedents.

Font: RFET

cespanya

Share