Notícies

EL RCT Barcelona-1899 novament Campió d’Espanya Femení

L’equip femení del RCT Barcelona-1899 va revalidar un cop més el seu títol de campió d’Espanya absolut en vèncer en l’edició que enguany es va disputar a les pistes del RC de Polo.

El RCT Barcelona-1899, segon favorit de la competició, es va imposar a la final al CT Barcino, tercer cap de sèrie, per 3 a 2.

Per arribar a la final, les campiones es van desfer en primera ronda del CT Chamartín de Madrid per 3 a 1 i del CT Gran Canaria (4) a les semifinals, pel mateix resultat.

Per la seva banda, el CT Barcino va debutar derrotant al RC de Polo per 4 a 0 mentre que a les semifinals es va imposar al màxim favorit de la competició, el CT Valencia per 3 a 1.

Aquests van ser els resultats dels partits de la final:

VICTÒRIES DEL RCTB-1899

 

Nuria Llagostera guanya a Leticia Costas per 6/2 i 6/3

Laura Pous guanya a Lara Arruabarrena per 7/6(6) i 6/3

Parra/Llagostera guanyen a Arruabarrena/Ivanova per 2/6, 6/3 i 10-8

VICTÒRIES DEL CT BARCINO

Ekaterina Ivanova guanya a Arantxa Parra per 6/3 i 6/3

Garbiñe Muguruza guanya a Inés Ferrer per 6/4 i 6/2

Cal destacar que aquest és el vint-i-cinquè títol per l’equip de Pedralbes aconseguit en les 39 edicions disputades d’aquest campionat.

La creu de la moneda pel tennis català va ser la pèrdua de la màxima categoria per part del CT de La Salut que en la fase per evitar el descens va caure en la darrera eliminatòria davant del RC de Polo per 3 a 2.

Ara, el RC de Polo heura de jugar per mantenir la categoria en una eliminatòria davant de l’Stadium Casablanca de Saragossa.

RCT Barcelona-1899, campió i CT Barcino, finalista del Campionat d'Espanya Femení.

Share