Notícies

El RCT Barcelona-1899 masculí i el CT Barcino femení guanyen el Campionat de Catalunya per Equips Júnior

Ambdós clubs es van enfrontar en les finals masculina i femenina del torneig. Els nois del RCT Barcelona s’emporten el trofeu en el dobles decisiu (4-3), mentre que les noies del CT Barcino s’imposen en el quart duel (3-1).

L’equip ‘A’ masculí del RCT Barcelona-1899 i el femení ‘A’ del CT Barcino són els nous campions de Catalunya per Equips Júnior. Tots dos clubs es veurien les cares en les finals del torneig i cadascun d’ells s’enduria un dels trofeus a casa.

En la competició masculina, els nois del RCT Barcelona-1899 aconseguien el títol després de superar als altres grans favorits, l’equip del CT Barcino, en una ajustada final (4-3). Ambdós equips arribaven a la cita havent superat amb comoditat els seus rivals previs, però ja en la final, el conjunt del RCT Barcelona aprofitaria el factor de jugar a casa per endur-se el títol en el dobles definitiu.

En el torneig femení, les noies del CT Barcino tornarien la moneda del succeït enfront el RCT Barcelona en el campionat masculí. En aquesta ocasió, el duel entre favorites acabaria decantant-se del costat del CT Barcino, que aixecava el trofeu després de superar al RCT Barcelona en quatre partits (3-1). Com succeiria en la final masculina, el factor local en l’eliminatòria decisiva seria, una vegada més, determinant per definir un emocionant  encreuament final.

El RCT Barcelona-1899 masculí i el CT Barcino femení guanyen el Campionat de Catalunya per Equips Júnior

Share