Notícies

El RCT Barcelona-1899 masculí i el CT Barcino femení guanyen el Campionat de Catalunya per Equips Benjamí

Els nois del RCT Barcelona aconsegueixen el títol després de superar al CT Barcino en una ajustada final (3-2), mentre que les noies del CT Barcino superen clarament al CT de la Salut en el duel decisiu (4-0).

L’equip ‘A’ masculí del RCT Barcelona-1899 i el femení ‘A’ del CT Barcino són els nous campions de Catalunya per Equips Benjamins. Els nois del RCT Barcelona aconseguien el títol després de superar al CT Barcino en una ajustada final (3-2), mentre que les noies del CT Barcino superaven amb claretat al CT de la Salut en el duel decisiu (4-0).

En la competició masculina, els dos màxims favorits al títol, el RCT Barcelona-1899 i el CT Barcino, arribaven a l’última eliminatòria derrotant amb comoditat als seus rivals previs. Ja en la final, el conjunt del RCT Barcelona  aprofitaria el factor de jugar a casa per aconseguir endur-se el triomf en el partit de desempat.

En el torneig femení, novament els dos màxims candidats a guanyar el campionat es trobarien en la final. En aquesta ocasió, les noies del CT Barcino aconseguirien endur-se el trofeu a les vitrines del club imposant-se amb contundència a les amfitriones de la final, el CT de la Salut.

El RCT Barcelona-1899 masculí i el CT Barcino femení guanyen el Campionat de Catalunya per Equips Benjamí

Share