Notícies

El RCT Barcelona 1899 i el CE Laietà Campions de Catalunya per equips infantils “A” categoria Or

En els mesos de Febrer i Març es va disputar el Campionat de Catalunya per equips Infantils “A” categoria Or, on en categoria masculina va guanyar el RCT Barcelona 1899 i en categoria femenina va guanyar el CE Laietà.

El passat 15 de Març es va disputar la final masculina entre el El RCT Barcelona 1899 i el CE Sánchez-Casal. Després d’una disputadíssima eliminatoria es va proclamar campió el RCT Barcelona 1899 per 4-3 decidint l’eliminatoria en els dobles. El campió RCT Barcelona 1899, va enfrontar-se en semifinals al CT Barcino, cap de sèrie 4, superant-lo per 4-1 mentre que el CE Sanchez Casal va guanyar en semifinals al CE Laietà, 2on cap de sèrie, per 5-0.

El CE Laietà va fer-se amb el 3r lloc després d’enfrontar-se a l’altre semifinalista, CT Barcino vencent-lo per 4-1

Dels equips que van quedar-se en els 4rts de final, el 5è lloc va ser pel CN Sant Cugat que va guanyar al CT Lleida per 4-1, mentre que el 7è lloc se’l va emportar el CT Sabadell davant del TC Badalona per 4-3.

Pel que fa a la fase de consolació, el CT Manresa va proclamar-se campió davant el CT A. Gimeno per 5-2, després de disputar-se l’eliminatòria en els dobles.

En la categoria femenina, el passat 16 de Març el CE Laietà es coronava campió després de vèncer en la final al CT Tarragona per 3-2, decidint-se la final en el dobles. El CE Laietà, 1er cap de sèrie, va guanyar en semifinals al RCT Barcelona 1899 per 3-1 mentre el CT Tarragona, guanyava en les semifinals de la seva part del quadre al Cercle Sabadellés 1856 per 3-1. La disputa pel 3r i 4rt lloc va anar a càrrec del RCT Barcelona i del Cercle Sabadellès 1856, aconseguint aquest últim, la victòria i per tant el 3er lloc, amb un resultat de 3-1. El CE Sanchez Casal es va endur la 5a posició davant del CT Mataró per un resultat final de l’eliminatòria de 3-1, mentre que el CN Sant Cugat va aconseguir la 7ena posició contra el RC de Polo guanyant per 4-0.

La final de la fase de consolació se la va adjudicar el CT Barcino després d’aconseguir un contundent 4-0, davant del CT de La Salut, després de tenir tots dos unes semifinals bastant còmodes.

Gràcies per la participació de tots els equips que han fet possible aquest Campionat de Catalunya per equips infantils “A” categoria Or 2014, masculí i femení.

El RCT Barcelona 1899 i el CE Laietà Campions de Catalunya per equips infantils “A” categoria Or

Share