Notícies

El RCT Barcelona-1899 guanya el Campionat d’Espanya Aleví Femení per Equips

Les noies del club barceloní aixequen el títol després de derrotar en la final al RGC Covadonga per 2 a 0. En el quadre masculí, els equips del CT Barcino i el RCT Barcelona es queden a les portes de la final.

El RCT Barcelona-1899 es va proclamar, el passat 30 d’agost a les instal·lacions del Club Cordillera de Murcia, en el nou campió del Campionat d’Espanya Aleví Femení per Equips, Trofeu Tono Páez ‘In Memoriam’.

Les noies del conjunt barceloní es van endur el trofeu després de superar en l’eliminatòria decisiva al RGC Covadonga per 2 a 0. L’equip català arribava a la cita després de protagonitzar una gran setmana on només perdrien un sol partit en tota la competició. Per la seva banda, l’equip asturià també arribava pletòric a la final i contant tots els seus duels per victòries. A l’hora de la veritat, les noies del RCT Barcelona-1899 es mostrarien més sòlides i s’endurien el títol de campiones per segona vegada, després de l’últim èxit assolit en aquest torneig l’any 2009.

En la categoria masculina, els equips catalans es quedarien a les portes de lluitar pel Campionat després que tant el CT Barcino com el RCT Barcelona-1899 caiguessin eliminats en les semifinals del torneig enfront el CA Montemar (3-1) i el CT Valencia (3-1), respectivament. En la final entre els clubs de la Comunitat Valenciana, el triomf acabaria sent pel CA Montemar que superaria al seu rival per 3 a 1.

Eduard Bosch
Premsa FCT

El RCT Barcelona-1899 guanya el Campionat d’Espanya Aleví Femení per Equips

Share