Notícies

El RCT Barcelona-1899 es proclama campió d’Espanya Femení per Equips Absoluts

L’equip barceloní s’emporta el títol després de superar en la final al vigent campió, el Club Tenis Chamartín de Madrid, per un ajustat marcador (3-2). És el 28è títol que suma el club en les 43 edicions disputades del torneig.

El RCT Barcelona-1899 és el nou campió d’Espanya Femení per Equips Absoluts. El conjunt barceloní es va endur el triomf del torneig disputat a les instal·lacions del CT Tarragona, després de superar en una ajustada final a les vigents campiones, el CT Chamartín de Madrid, per 3 a 2.

L’equip barceloní arribava a l’última eliminatòria després de deixar pel camí al CT R. Zaragoza (3-1) i al CT Barcino (3-2), mentre que les madrilenyes, defensores del títol, es plantaven a l’últim duel derrotant amb autoritat al CT Tarragona (4-0) i al sorprenent CT Gran Canària (4-0). La final, una reedició de la disputada ara fa dos anys, començava d’allò més igualada amb les victòries en els partits individuals de Laura Pous (6/2, 6/2 enfront Olga Sáez) i Maria José Martínez (7/6(3), 2/6, 6/3 contra Maria Gutiérrez) per l’equip del RCT Barcelona; i les victòries de Tita Torró (7/5, 6/3 a Lourdes Domínguez) i Rocío de la Torre (7/6(5), 4/6, 6/4 enfront Marina Bassols) per les noies del CT Chamartín.

Amb l’empat a dos en el global de l’eliminatòria, la final arribava al partit de dobles decisiu per definir a les campiones. En aquest escenari ple de tensió, seria la parella del RCT Barcelona-1899, formada per Lourdes Domínguez i Maria José Martínez, la que s’enduria el punt de desempat en el súper tie-break definitiu, després de remuntar un complicat partit envers la dupla formada per Tita Torró i Olga Sáez (4/6, 7/5, 10-4). Amb aquest nou èxit, el club barceloní suma el seu 28è títol d’Espanya Femení per Equips Absoluts d’un total de 43 edicions disputades, fins ara, del torneig.

Eduard Bosch
Premsa FCT

El RCT Barcelona-1899 es proclama campió d’Espanya Femení per Equips Absoluts

Share