Notícies

El RCT Barcelona-1899 ‘A’ guanya el Trofeu Montse Corominas ‘In Memoriam’

L’equip barceloní supera en la final al RC de Polo ‘A’ per 3 a 0. El Junior FC ‘A’ completa el podi en superar al RCT Barcelona-1899 ‘B’, mentre que el Cercle Sabadellès 1856 ‘A’ s’imposa en el quadre de consolació.

El RCT Barcelona-1899 ‘A’ és el nou campió de la Lliga Catalana per Equips de Dobles Femenins, Trofeu Montse Corominas ‘In Memoriam’. El conjunt barceloní es va endur el títol, disputat a les instal·lacions del RC de Polo,  després d’imposar-se en la final al RC de Polo ‘A’ per un clar 3 a 0.

Ambdós equips es trobaven en el duel decisiu confirmant els pronòstics que els donaven com a favorits en l’inici de la competició. En l’eliminatòria decisiva l’equip del RCT Barcelona-1899 ‘A’ demostrava la seva condició de cap de sèrie número 1 i no donava cap opció al conjunt ‘A’ del RC de Polo d’endur-se el trofeu. El podi del quadre principal el completaria el Junior FC ‘A’ que, en el duel pel tercer i quart lloc, superaria al RCT Barcelona-1899 ‘B’ per 2 a 1.

Pel que fa al quadre de consolació, la victòria seria pel Cercle Sabadellès 1856 ‘A’ que superava en la final al Atlètic Terrassa HC ‘A’ per 2 a 1. Les sabadellenques arribaven al duel amb el cartell de favorites, mentre que les egarenques assolien la final després de donar la sorpresa enfront el CT Andrés Gimeno ‘B’. En l’encreuament decisiu però, l’equip sabadellenc evitava un nou cop d’efecte i s’imposava en una disputada final.

Share