Notícies

El RC Polo acull la Copa Potter

Les pistes del Real Club de Polo de Barcelona acullen des d’aquest divendres 31 i fins al diumenge 2 de juny la XLI edició de la Copa Potter, XX Campionat de Catalunya de Veterans i XI Gran Premi Generalitat de Catalunya, en la qual prenen part els millors jugadors veterans del circuit. Consolidada en el calendari de la Federació Internacional, la Copa Potter enfronta a les millors seleccions (IC) del tennis mundial durant tres dies d’intensa competició.

Un total de vuit equips IC participen en una edició en la qual Espanya defensarà el títol recuperat l’any passat. El conjunt espanyol estarà format per David de Miguel, Javier Sánchez-Vicario, Carlos Costa, Josep Blasi, Santi Tintoré, Francesc Castella, Francisco García, Miquel Puigdevall, Eduardo Osta, Fernando Luna i Miguel Mir (capità). El seu oponent en primera ronda serà l’IC de Gran Bretanya, i en semifinals s’enfrontarà al vencedor de l’Itàlia-Alemanya. L’altra part del quadre la componen les eliminatòries Irlanda-França i Bèlgica-Estats Units.

Els partits s’iniciaran el divendres i el diumenge a les 9 h i el dissabte a les 11 h. Tota la informació i resultats del torneig estarà disponible en la web de la Federació Catalana de Tennis: www.fctennis.cat i en la del IC d’Espanya: www.spain.ictennis.net

Share