Notícies

El RC de Polo i el RCT Barcelona-1899, campions de Catalunya +40

El darrer campionat de Catalunya per Equips Sènior en finalitzar durant l’any 2011 va ser el de la categoria +40.

En categoria “A” Or masculina es va produir la insòlita situació de que no va haver acord  entre els jugadors per poder disputar la final que enfrontava al RC de Polo(4) i el CT Tarragona(2) i, finalment, el títol va anar a parar a mans del RC de Polo que es va imposar per W.O.. Per arribar a la final, el RC de Polo havia derrotat al CDT Castelldefels per 4 a 1 en primera ronda, al CN Sant Cugat, pel mateix marcador, a quarts de final, i al CT Andrés Gimeno(1), igualment per 4 a 1, a les semifinals. Per la seva part, el CT Tarragona va debutar superant per 5 a 0 al Cercle Sabadellès-1856. A quarts de final va derrotar, també per 5 a 0, al CT de La Salut mentre que a les semifinals es va imposar per un altre 5 a 0 al RCT Barcelona-1899.

En categoria femenina, el títol va ser pel RCT Barcelona-1899, màxim favorit, que es va imposar a la final al CN Sant Cugat, segon cap de sèrie, per 3 a 1. En el seu camí cap a la final, el RCT Barcelona-1899 va superar al CT Andrés Gimeno per 4 a 0, a quarts de final i al CT Barcelona-Teià, també per 4 a 0 en semifinals. El CN Sant Cugat va debutar derrotant per 4 a 0 al CE Valldoreix i va superar per 3 a 2 al RC de Polo a les semifinals.

En categoria “A” Argent Masculina, el títol va ser pel CT Mataró que es va imposar a la final al CT Girona, tercer cap de sèrie, per 4 a 1. Finalment cal dir que el CT Girona, que va derrotar al CT Vic per 4 a 1 en la fase de promoció, jugarà la propera temporada a la màxima categoria.Equip del RCT Barcelona-1899, Campió d'Espanya +40 2011

Share