Notícies

El RC de Polo, escenari de la XXXIX Copa Potter

Del 26 al 29 de maig, es disputarà, a les instal·lacions del RC de Polo de Barcelona, una nova edició de la Copa Potter, la prestigiosa competicio internacional de veterans que organitza l’IC d’Espanya amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis i de la RFET.

Enguany es celebra la trenta-novena edició, que a més és el XVIII Campionat de Catalunya de Veterans i IX Gran Premi Generalitat de Catalunya.

A la competició hi prenen part set equips representants dels IC (International Clubs) dels següents països :França, Irlanda, Itàlia, Gran Bretanya, Bèlgica, USA i Espanya.

L’equip espanyol esta format pels següents jugadors:  Jordi Arrese, medalla d’argent a Barcelona-92, David De Miguel, Marcos Gorriz, Miquel Puigdevall, Carlos Costa,  Pablo Semprún, Francisco Garcia, Eduardo Osta, Fernando Luna, i Francesc Castella, amb Miquel Mir com a capità.

Cal esmentar la gran qualitat dels components dels equips estrangers especialment amb els de’Italia, actual campió de la competició, França i Estats Units.

Els partits començaran a jugar-se el divendres dia 27 de maig, a les nou del matí, i les finals es disputarà a partir de les nou del matí de diumenge dia 29.

Trofeu del a Copa Potter.

Share