Notícies

El President i el Vicepresident Esportiu de la FCT dimiteixen com a membres de la Junta Directiva de la RFET

El President de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, ha dimitit avui com a Vicepresident de la Real Federación Española de Tenis.

El motiu d’aquesta decisió segons ha manifestat el propi Joan Navarro en una carta adreçada al Sr. Escañuela, president de la RFET és el tracte dispensat per part de la RFET a la FCT.

“ Mi forma de ver el tenis es diferente, creo sinceramente, que se puede actuar de otras maneras, además creo que es relativamente fácil hacer las cosas de otra forma, pero sin duda, es absolutamente necesaria, la voluntad de que así sea, y lamentablemente en estos últimos meses he tenido muestras suficientes para dudar de que esa voluntad exista. Simplemente si hubiese existido las cosas hoy serían diferentes.”

Causes econòmiques i esportives han portat a Joan Navarro a prendre, segons les seves pròpies paraules, “difícil decisión”.

De la mateixa forma, Vicenç Cantó, vicepresident Esportiu de la FCT i vocal de la Junta Directiva de la RFET, també ha presentat la seva dimissió pels mateixos motius mitjançant una carta també remesa en el dia d’avui al President de la RFET.

Share