Notícies

El Prat Llongueras abaixa el teló

En la prova absoluta de la competició, Hugo Palomar es va imposar a Albert Larrégola, mentre que Ares Teixidó va superar a la final femenina a Ares Llobera.

Pel que fa als veterans, Ignasi Franco i Jesús Almarza van ser els campions en les dues proves després de desfer-se a les respectives finals de Lande Culleré i Pepito Talavera.

En júniors es van proclamar campions Álvaro Fernández (masculí 1) i David Beberide (masculí 2). Els dos finalistes van ser Alberto Colás i David Geli. Alejandro Serret es va endur el títol en cadet masculí 1, David Geli en el quadre 2 i Àlex de Miguel en el quadre 3. A les finals es van enfrontar, respectivament, a Álvaro Quintana, Silvino Medina i Marc Borrul. En cadet femení, la campiona va ser Aitana Martínez davant Mireia Pérez.

En els quadres infantils, els guanyadors masculins van ser Raúl Galiano, Odei García i Sergio Alió, mentre que la campiona femenina va ser Claudia Borbón. Els diferents finalistes van ser Nico Von Sierakowski, Guillermo del Rio, Eric Labella i Gemma Lladanosa.

Alejo Sánchez i Sergi Viles van ser els guanyadors dels quadres masculins d’aleví 1 i aleví 2, respectivament, en superar a les finals a Jan Rubio i Joan Rodríguez. Pel que fa a l’apartat aleví femení, les guanyadores van ser Adriana Cortes i Carla Labella, mentre que les finalistes van ser Inés Pérez i Meritxell Teixidó.

GRan Llongueras copia

Share