El portuguès Sousa encadena el seu segon títol ITF al CT Lleida.

Una setmana després d’haver guanyat a Balaguer, el tennista portuguès del CT Barcino, Joao Sousa, es va proclamar campió del torneig ITF Futures disputat al CT Lleida i dotat amb 10000$ en premis.

Sousa, primer favorit de la competició, es va imposar a  la final al tennista granadí, Roberto Carballés, setè cap de sèrie, per 6/3 i 6/3.

A les semifinals, el campió havia deixat fora de competició al tercer favorit, el jugador basc del RCT Barcelona-1899, Iñigo Cervantes, per 7/6(8) i 6/3 mentre que Carballés havia derrotat al vuitè favorit, l’holandès Boy Westerhof, per 6/1 i 6/0.

El torneig de dobles el van guanyar el català Arnau Dachs i el francès Loic Ducourau que es van imposar als xinesos Zuo Quing Zhou i De long Zhu per 6/4 i 6/4.

Sousa, campió i Carballés, finalista del ITF Futures del CT Lleida.