Notícies

El País Basc, la següent aturada en el camí de la Selecció Lleidatana de tennis

Enguany, la Selecció està formada per 14 nois i noies de categoria benjamí, aleví i infantil, que visitarà San Sebastián per jugar davant un combinat de Gipuzkoa. El duel se celebrarà a les pistes del prestigiós Club de Tenis San Sebastián del divendres 9 de setembre al diumenge 11.

La selecció masculina estarà integrada per Gerard Pascual (CT Lleida), Alejandro Vicente (CT Lleida), Jan Rubio (CT Urgell), Emili Elias (Sícoris Club), Odei García (Sícoris), Albert Pedrico (CN Lleida), Víctor Almarza (CN Lleida), Segi Viles (CT Mollerussa) i Álex Orán (CT Lleida).

Foto Selecció copia

Per la seva banda, Claudia Borbon (CN Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Clàudia Puigdevall (CT Lleida), Laia Larrosa (CT Lleida) i Meritxell Teixidó (CT Lleida) formen la selecció femenina

L’expedició lleidatana tindrà al capdavant el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT i ideòleg del Projecte Selecció, Ignasi García, mentre que el responsable esportiu de la Selecció serà el director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto, que estarà acompanyat de Pedro Àlvarez, segon entrenador i preparador físic.

Aquesta trobada, per tant, dóna continuïtat al seguit de competicions i jornades d’aquesta mena que ha promogut la Selecció Lleidatana durant els darrers anys. De fet, va debutar a Navarra al 2011, i posteriorment va visitar, al 2012, Tarragona i va jugar la Copa Pirineus com a amfitriona. Al 2013 es va enfrontar a València i va viatjar a França a la Transpirineus, mentre que al 2014 va jugar a Sevilla a la seu de la Federación Andaluza de Tenis (FAT). La darrera experiència, al 2015, va tenir lloc amb la visita a la Selecció de Madrid.

Cal recordar que, des de la passada diada (juny del 2015), la Selecció de Tennis està apadrinada per Albert Costa, el millor tennista de la història del tennis lleidatà, amb qui es durà a terme també una trobada-clínic anual a les pistes del RCT Barcelona.

Share