Notícies

El nou C.T. Torredembarra, campió de la tercera edició del Campionat de Catalunya per Equips de Tennis Platja.

La platja del Bogatell de Barcelona va ser testimoni, el passat diumenge 21 d’abril, de la primera prova de la temporada de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis, on els millors equips de Catalunya van mostrar la seva qualitat i van lluitar per endur-se el trofeu que els acredita com a campions de Catalunya.

El nou CT Torredembarra va derrotar a la final l’equip del Cercle Sabadellès 1856, guanyador de les dues anteriors edicions, imposant-se en els enfrontaments masculí i femení, tot i que van començar perdent el partit de la modalitat mixta.

Pel que fa a la final de consolació, l’equip “Oasis Reef Beach Center A” es va imposar al C.T. Turomar – Jocset A aconseguint així en el seu debut en aquesta prova la tercera posició.

Des de la FCT volem agrair i felicitar a tots els per equips la seva participació i destacar com sempre l’esportivitat amb què es van disputar tots els enfrontaments. Esperem que hagueu gaudit de la jornada i us esperem l’any vinent.

També voldríem agrair la col·laboració de Josep Antolino, membre de la junta directiva de la FCT, que va participar activament en el correcte desenvolupament de la jornada i es va encarregar de l’entrega de premis

Us esperem a tots a la propera prova el 4 i 5 de maig al Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt!

Share