Notícies

El món de l’esport català recolza al Torneig Arcadi Manchón en la presentació

El Torneig Arcadi Manchón es va presentar en societat el dijous 22 de maig, amb la presència de figures del tennis català i de l’esport i representants política de l’Anoia, la comarca que acull la competició. És la tercera edició d’aquest esdeveniment, que organitza l’equip Top Tennis, encapçalat per l’ex tennista Arcadi Manchón, a les pistes del Club Tennis Montbui. El propi Arcadi Manchón va obrir el torn de paraules, amb un agraïment als espònsors i a les persones que l’acompanyaven en la presentació: Toni Marfil, president del CT Montbui; Teo Romero, alcalde de Montbui; Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis; Oriol Marcet, de la  Subdirecció General d’Activitats Esportives i Infraestructures; a Salva Sosa —un convidat especial—, que va definir com “el millor preparador físic del món del tennis”. També va tenir paraules d’agraïment per Rosa Plassa, regidora igualadina, present també a l’acte.

Arcadi Manchón va anunciar les grans atraccions del torneig. El treball del psicòleg Salvador Sibina amb els joves en una sessió el dilluns 26 sobre com competir i quins valors mostrar a la pista; el clínic que el dimarts 27 farà Albert Portas “un honor tenir-lo aquí”; i també que s’obrirà la jornada ja habitual de cada any amb persones discapacitades a tothom que vulgui perquè hi jugui: “per fer un pas més en la integració d’aquest col•lectiu”. En les seves paraules va agrair “moltíssim” el recolzament dels patrocinis privats.

El president del CT Montbui, Toni Marfil, va considerar el torneig com “un esdeveniment esportiu de tota la comarca” i va posar l’accent en l’esforç impagable dels voluntaris, uns 30, nois i noies. “Espero que els projectes de l’Arcadi continuïn sempre amb nosaltres” va afegir. Va fer ressò dels mèrits del club l’alcalde Teo Romero, que va subratllar “el gran mèrit de 20 anys d’esforços del CT Montbui. Aquest torneig és la cirereta del pastís. És un orgull que l’esforç que hem posat els montbuiencs en aquestes pistes, tant el club com el consistori, segueixi donant rèdits”.

El representant de la Generalitat va felicitar a Top Tennis i al club per “haver normalitzat el torneig a l’agenda esportiva. És un exemple d’agents actius que treballen vora la realitat social”. Al seu torn, Joan Navarro, de la FCT, va remarcar que “queden 8 tornejos a Catalunya, un és el vostre. Gràcies en nom del tennis base català. Amb tornejos com aquest, els nois poden jugar a casa nostra”.

Una organització modèlica amb espònsors del territori

Salvador Sosa, que ha estat preparador físic de Novak Djokovic i està avesat a treballar amb figures com Ljubicic o Tomic, va elogiar “la capacitat organitzativa del que es fa aquí a Montbui. N’estic gratament sorprès”. Sosa és bon coneixedor d’Arcadi Manchón des de fa anys. De nou va parlar el líder de l’equip organitzador va esmentar el suport de tots els voluntaris, de totes les persones que l’acompanyen a l’equip, visiblement emocionat. Va recordar que més de 1.700 alumnes de diverses escoles anoienques passaran per les instal•lacions per conèixer d’a prop el tennis. També va tenir paraules per tots els espònsors: en primer lloc, Base Pedraforca, Jorba Solà i Transvisa. També va agrair les aportacions de Blautec, Junyent i Carles, Fundició Fàbregas, Ibericar Cadí, ELM Serveis Industrials, Reale Seguros i Vive-Marca del Deporte.

En aquest torneig, l’organització de Top Tennis i el CT Montbui també treballa i col•labora amb altres entitats i empreses com el Forn d’Òdena, Comercial Godó, Rectificats Igualada, Clínica Dental Anoia, Farmàcia Secanell, Fidel Serra, l’escola d’anglès Kids&Us, Àgora Destins, Hotel Ciutat d’Igualada, TotSports, TxDshop, Jardineria Moix, Àrea Estudi de Publicitat, La Veu, Acadèmia Igualada, Càritas, Plumàrids, Construcció Actual, RS Químicos i Guia Anoia.

El món de l’esport català recolza al Torneig Arcadi Manchón en la presentació

Share