Notícies

El millor Torneig de la comarca de l’Anoia torna a Montbui

Montbui, 18 d’abril del 2015 – En 30 dies, les pistes del Club de Tennis Montbui acolliran per quarta vegada consecutiva el Torneig Arcadi Manchón, l’únic puntuable per l’ATP (Associació de Tennistes Professionals) durant la darrera setmana de maig. La competició es disputarà del pròxim 23 de maig fins el 31 maig del 2015, amb la presència de jugadors d’elit i futures promeses del tennis europeu.

 Per aquesta edició, l’equip de l’escola Top Tennis amb Arcadi Manchón, no ha deixat de treballar per millorar com sempre any rere any amb activitats complementàries durant les setmanes prèvies, tothom podrà participar.

 Enguany, 96 jugadors de 20 nacionalitats diferents, mostraran tot un espectacle d’esforç i constància per poder arribar ben alt en aquest món. Sense deixar mai de banda els valors, un dels punts més clau que intenta sempre marcar Top Tennis i que es veurà reflectit en les paraules del psicòleg esportiu Salvador Sibina, durant la ponència del 28 de maig, sobre “el rol dels pares en les diferents etapes esportives amb els jugadors”.

A més a més, la vessant solidaria i més especial, sempre ha estat un punt important a totes les edicions del torneig i aquest any també ho serà amb la celebració del campionat “Special Olympics” per discapacitats psíquics, durant la jornada del 30 de Maig, així com la recollida d’aliments, que es portarà a terme durant la jornada de la final el dia 31. Coincidint també, amb la participació dels més petits de la casa, els quals també tindran el seu moment al MinniTennis.

Per més informació:

Pàgina web oficial del torneig:http://www.torneigarcadimanchon.org
Compte oficial a Twitter:https://twitter.com/ITF_AManchon
Compte oficial a Facebook:www.facebook.com/torneig.arcadimanchonopen?fref=ts
Compte oficial a Instagramhttps://instagram.com/itf_amanchon/

El millor Torneig de la comarca de l’Anoia torna a Montbui

Share