Notícies

El Memorial Nacho Juncosa es disputarà un cop més a Cornellà

La 10ª edició del torneig de tennis internacional, Memorial Nacho Juncosa, que tindrà lloc a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis de Cornellà de l’1 al 8 de setembre.

El Memorial Nacho Juncosa, juntament amb el ‘Joan Mir in memoriam’ del CT. Torelló i el Sánchez-Casal Youth Cup, forma part del Tennis Europe Junior Tour Barcelona 2012.  Aquests tres tornejos, que es disputen a les comarques de Barcelona i Osona, són l’esdeveniment tenístic més important que es celebra a l’estat espanyol en la seva categoria i ajuden a potenciar la imatge del tenis espanyol i català dins el panorama internacional.  Tots ells, s’han consolidat com a tornejos referents per a joves jugadors que hi competeixen, i com a pas previ a la disputa dels tornejos oficials de la ATP/WTA.

El Memorial Nacho Juncosa, va néixer el Setembre de 2003 com a homenatge del Club Tennis Centelles a la figura del seu jugador Nacho Juncosa Jr.  Han estat moltes edicions y treball del comitè organitzador, el que ha fet possible el reconeixement internacional del torneig per part de jugadors, federacions, comitès i institucions, així com de patrocinadors, que des del primer moment han fet costat a l’esdeveniment.

En aquesta 10ª edició, la novetat més destacada del Memorial Nacho Juncosa, serà la realització d’un clínic previ a les finals masculina i femenina dirigit per tècnics de la Federació Catalana de Tennis en el que hi podran participar tots aquells assistents que així ho desitgin.  A més, la incorporació de KIA (marca molt lligada al món de l’esport i concretament al tennis) com a patrocinador del torneig, donarà encara més imatge i vistositat a les zones de pas del torneig amb l’exposició de vehicles de la marca.

En el torneig hi participaran uns 200 jugadors en categoria masculina i femenina repartits entre les fases, prèvia i final. S’atorgaran 80 punts al campió/a, i 65 punts als sots-campions.

Per a més informació podeu entrar al lloc Web: www.memorialnachojuncosa.com

Share