El Màsters Wala corona el reis de la seva segona edició

El Màsters Wala de tennis va coronar el passat 18 de desembre els campions de la seva segona edició que durant cinc dies es va disputar amb èxit al CT Lleida.

En total es van jugar prop de 150 partits al final dels quals es van conèixer els millors tennistes en les categories de benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, absolut, veterans i cadira de rodes.

El Màsters és un torneig que reuneix els vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts en les set proves puntuables d’un Provincial format per: Prat Llongueras (CN Lleida), Open McDonald’s, Tennis i Cultura i Joieria Blanco (CT Lleida), Trofeu Aniversari (CT Urgell), Open Sícoris i Open Pla d’Urgell (CT Mollerussa). El Provincial ha complert ja 71 edicions i el Màsters Wala ha estat una competició creada per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana.

La competició, que reparteix més de 3.000 euros  en xecs-regal per Wala i trofeus, ha comptat aquest any amb dos nous espònsors: es tracta de Pilsner Urquell, que ha patrocinat la prova d’Absoluts i Veterans, i de l’Ortopèdia Rubio, que ha esponsoritzat el Gran Premi de tennis cadira de rodes, categoria que s’ha estrenat al Màsters.

En categoria Benjamí Eric Oliva (CT Urgell) va guanyar Gerard Villanueva (CN Lleida) per 6-3 i 6-2, i l’Ares Teixidó (CT Lleida) es va imposar a la seva germana Aran Teixidó (CT Lleida) per 6-2 i 7-6 (5). En categoria Aleví Masculí, Néstor Giribet (CN Lleida) va derrotat Albert Sentís (CT Lleida) per 7-5 i 6-3, i Ares Llobera (CT Urgell) va superar Aran Teixidó (CT Lleida) per 6-3 i 6-4.

En categoria Infantil Néstor Giribet (CN Lleida) va aconseguir el segon títol davant del Roger Lera (CN Lleida) per 7-6 (3), 2-6 i 10-8, i Natalia Bey (CN Lleida) va vèncer Maria Teixidó (CT Lleida) per 6-1, 6-7 (5) i 10-4.

A la categoria Cadet, Ramon Puértolas (CT Urgell) va guanyar l’Óscar Manciñeiras (CT Lleida) per 7-6 (6), 6-7 (1) i 7-6 (3), i Mila Milanovic (CT Urgell) va aconseguir guanyar Ainhoa Dueñas (CT Urgell) per 7-6, 2-6 i 7-6 (5).

Al grup Júnior, Eduard Santacreu (CT Urgell) va imposar-se a Óscar Manciñeiras (CT Lleida) per 3-6, 6-3 i 6-3.

En categoria absoluta, Hugo Palomar (CT Urgell) va guanyar al Jordi Castelló (CT Lleida) que no va poder completar el partit per lesió quan anaven 6-1 i 1-0. En dones, Teresa Pladevall (CN Lleida) va guanyar davant Yasmine Abou-Farah per 6-1, 4-6 i 6-0. En la categoria de Veterans +35 Nacho Fontova (CT Lleida) va imposar-se a Pepito Talavera (CN Lleida) per 6-1 i 6-4.

Al Gran Premi Ortopèdia Rubio de cadira de rodes Josep Raurich es va desfer del Jordi Torné per 6-3, 3-6 i 6-3.