Notícies

El Màsters lleidatà ja coneix gran part dels tennistes que lluitaran pels títols de 2015

Després de tres intensos dies de competició amb més de 80 partits, pel torneig arribarà ja l’hora de la veritat. Enguany el Màsters, que tanca el 75è Campionat Provincial, es disputa al Club Tennis Lleida, entitat que el pròxim cap de setmana es vestirà de gala per acollir les semifinals (dissabte dia 28) i les catorze finals (diumenge dia 29) des de benjamins fins a veterans més 45 anys.

També se celebraran les semifinals i la final del quadre de tennis en cadira de rodes que es disputa sota el nom de Gran Premi Ortopèdia Rubio, totes elles sota la coordinació del responsable tècnic de la FCT a Lleida, Marc Ivan Rodríguez Nieto.

El Màsters Provincial és un torneig que aplega els vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts en les proves puntuables del Circuit Provincial al llarg de l’any, i que han estat l’Open CN Lleida, el Tennis i Cultura i el Prat Llongueras (CT Lleida), el Trofeu Aniversari (CT Urgell), l’Open Esports-Pifarré Sícoris i l’Open Pla d’Urgell (CT Mollerussa).

El torneig està organitzat per la representació territorial de la Federació Catalana de Tennis amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Ara Lleida, Esport.cat-Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida, Head i Ortopèdia Rubio.

Pep Canyadell-1 copia

Share