Notícies

El Master Nacional de tennis de Lleida tindrà una participació d’autèntic luxe

El Master Nacional MAPFRE-Campionat d’Espanya Absolut de tennis tindrà un cartell ple d’estrelles. Algunes de les millors raquetes del món es reuniran al pavelló Barris Nord de Lleida del 19 al 22 de desembre per tal de lluitar pel títol d’un torneig que servirà per tancar l’any 2013 i que serà també el punt de partida de la temporada 2014, tant en categoria masculina com femenina.

Cartell Master Nacional 2013 - OK

Al quadre masculí hi seran presents com a referents la majoria dels components d’una generació de tennistes que ha fet història en aquest esport com a components de “L’Armada” i que garanteixen un espectacle de primer nivell pocs dies abans d’iniciar el camí cap a l’Open d’Austràlia.

Aquests tennistes són Nico Almagro (número 13 del món), Tommy Robredo (18), que torna a jugar a Lleida després d’una lesió, Feliciano López (28) i Fernando Verdasco (30).

Juntament amb ells, completaran un quadre de luxe tennistes de primeríssim nivell com Marcel Granollers (38è del món), Pablo Andújar (48è), Albert Montañés (63è) i el classificat de la primera fase del Campionat d’Espanya absolut que es jugarà a Barcelona aquella mateixa setmana.

La competició femenina tindrà com a referent Carla Suárez, número 17 de la WTA i una de les jugadores de major impacte aquest 2013. La canària parteix com a favorita davant tennistes de la talla de Maria Teresa Torró (64), Lourdes Domínguez (69), Sílvia Soler (82), Anabel Medina (100), Lara Arruabarrena (102), Estrella Cabeza (115) i la vencedora de la primera fase.

Segueix oberta la fase de reserva d’abonaments als clubs a preus especials

Cal recordar que segueix en marxa la fase de reserva d’abonaments a preus especials que finalitzarà el 9 de desembre, dia a partir del qual està previst que la RFET posi a la venda la resta d’abonaments i també les entrades d’un sol dia de competició, corresponents a dijous dia 19 (amb quatre quarts de final), divendres dia 20 (els altres quatre quarts de final), dissabte dia 21 (les quatre semifinals) i el diumenge dia 22 (les dues finals).

Visita autoritats Barris Nord

La comanda dels abonaments s’ha de fer aquests dies a través dels clubs de tennis lleidatans. Hi ha dos tipus de seients a la venda (fons i laterals) i cap de les entrades serà numerada. Els preus especials d’abonament per als quatre dies, en aquesta primera fase, seran de 20 euros els laterals i 30 euros el fons per als nois i noies d’entre 4 i 14 anys; i de 30 euros laterals i 40 fons per a la resta (adults a partir de 15 anys). Els abonaments no seran nominals i, per tant, els podran fer servir persones diferents en dies diferents. El gruix de partits es jugaran en horari de tarda-nit a partir de les 14.00 hores.

Us avancem, també, que, si no hi ha cap imprevist, la presentació oficial del torneig es farà el dimarts 10 de desembre a les 17.30 hores al Saló de Plens de la Paeria amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el president de la RFET, José Luis Escañuela, i el Director del Torneig, Albert Costa. Es confirmarà mitjançant convocatòria oficial.

Share