Notícies

El Master del Circuit Català de Tennis Platja 2013 tanca una gran temporada plena de campionats

Ja fa set mesos que varem iniciar la temporada amb el campionat de Catalunya per equips. Fins al dia d’avui s’han celebrat més de 15 proves arreu de Catalunya incloses dins del nostre calendari, amb un total de mes de 200 jugadors entre totes la categories.

El passat diumenge es va posar el punt i seguit a una temporada plena d’èxits, tant a nivell de participació com de resultats, on els jugadors catalans han assolit gran quantitat de títols tant a nivell nacional com internacional. L’últim títol de la temporada, el de Master de Tennis Platja, se’l van disputar les millors parelles catalanes el passat diumenge 20 d’octubre a les instal·lacions del Oasis Beach Center de Montgat.

En categoria masculina, Gerard Rodríguez i Àlex Albors s’enduien la victoria davant de Victor Martínez i Cristóbal Ramírez en un partit molt igualat que es va haver de decidir al Super Tie Break. En categoria femenina, Tània Gonzalez i Begoña De Toro guanyaven, també al Super Tie Break, a Guiomar Maldonado i Stephanie Carles. Per últim, a la categoria mixta, Mari Carmona i Gerard Rodríguez s’imposaven a Tània González i Victor Martínez en un sol set a nou jocs.

Amb aquests resultat tanquem una temporada 2013 on s’han arrelat les bases d’aquest esport. Des de la FCT volem continuar lluitant per fer arribar aquest esport al màxim de gent possible i crear una gran comunitat d’amants del Tennis Platja.

Per últim, recordar que tot i haver-se celebrat el Master, les proves no acaben. Continuarem realitzant campionats arreu de Catalunya per tots aquells amants del nostre esport.

El Master del Circuit Català de Tennis Platja 2013 tanca una gran temporada plena de campionats

Share