Notícies

El IV Open Solidari del CN Lleida recapta 7.200 euros per a l’AECC

El Club Natació Lleida va organitzar, el dies 26 i 27 de juny, el IV Open Solidari que, sota el lema “Junts per un somriure!!”, va recaptar fons en benefici de la XVI edició de colònies per a nens i nenes amb malalties oncològiques.

La programació incloïa, el divendres 26, una festa de l’escuma, una exhibició de rítmica i una altra de taekwondo, mentre que el dissabte 27 es van fer tallers de música amb l’escola Pons Roselló de Lleida, l’Open de Pàdel Infantil, una exhibició de sincronitzada, tallers de grafitis amb Sergi Krudel, l’Open de Tennis, tallers de voluntariat AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) i una gincana infantil.

Cal recordar que el procés d’inscripció es va obrir el passat 8 de maig, i que des d’aleshores es van fer sortejos diaris a través del Facebook, a més de sortejos paral·lels en tots els Opens de les diferents seccions i un gran sorteig final. Han estat, doncs, més de 130 regals de les més de 60 empreses col·laboradores i que han quedat repartits entre tots els participants.

soli-1 copia

Gràcies a tot això, es va poder entregar a l’AEEC un total de 7.200 euros, que han servit per al finançament de les colònies abans esmentades. Aquesta xifra encara hauria pogut ser més gran i superant els 12.445 euros de l’any passat, degut a que la Fundació Barclays, que en aquella ocasió va aportar 5.000 euros, ha deixat d’existir. Cal destacar també l’aportació de la Fundació La Caixa.

D’aquesta manera, el Club Natació Lleida es va convertir, un any més, en el màxim col·laborador d’aquestes colònies, mentre que l’Open Solidari va ser l’esdeveniment amb major participació que ha viscut el club.

Tots els participants van rebre un welcome pack amb samarreta, motxilla, tres begudes, descomptes i mostres de col·laboradors, tirador de cervesa gentilesa de San Miguel, fruita durant tot l’Open i accés a tots els sortejos.

En el Open hi van contribuir, per primer cop, totes les secciones del club: tennis, pàdel, sofraquet, running, grup biker, rítmica, taekwondo i aikido, natació sincronitzada i activitats dirigides (zumba-dance i aquagym). A més, es van fer partits de futbol infantil, de solteres contra casades i de solters contra casats, com també tallers de màgia, grafiti y música, i els més petits van gaudir d’allò més amb una festa de l’escuma i una gincana.

El preu de la donació en inscriure’s va ser de 10 euros per als nens (tarifa plana) i de 12 euros per als adults, que eren 15 en cas de sol·licitar tarifa plana.

El resultat de tot plegat va ser un cap de setmana força intens, amb una participació massiva en totes les activitats, destacant el rècord de nens apuntats, amb més de 80 infants, d’un total de 390 inscrits. La majoria d’aquests van participar en mes de dos activitats.

Share