Notícies

El II Open McDonald’s entrega els trofeus als millors al CT Lleida

El passat 1 de maig es van disputar les finals de la segona edició de l’Open McDonald’s Lleida a les instal·lacions del CT Lleida després de dos mesos d’intensa competició. El McDonald’s és una de les competicions puntuables per al Màsters Provincial Wala.

Pel que fa a les categories alevines, a la prova femenina, la final la van disputar les germanes bessones Ares Teixidó i Aran Teixidó. L’Ares va guanyar per 6-4 i 6-4 i l’Aran, tot i haver estat un mes fora de les pistes per culpa d’una lesió, va demostrar un bon nivell.

Arnau Mayoral va ser el campió de l’aleví masculí 2, després de superar a la final Pau Prim per 6-4 i 6-1.

Alejandro Serret, una vegada més, va demostrar estar en un gran moment de forma després d’imposar-se a la final de la prova aleví masculí 1. En el partit per al títol va derrotar Llorenç Lladanosa per un doble 6-1.

A les categories infantils, Maria Teixidó va guanyar la prova femenina després de superar a la final Ares Llobera per un ajustat marcador de 6-4 i 6-4, en un partit molt complet de Teixidó, on en tot moment va portar el control del partit.

En el cas dels infantils masculins 2, Gabi García va superar el seu company de club Xavier Coma per 6-3 i 6-2.

Per últim, Álvaro Barranco es va proclamar campió de la categoria infantil masculí 1, en superar Néstor Giribet en una final més que ajustada.

Tot hi començar perdent el primer set per 6-0, Barranco va ser capaç de continuar jugant amb una gran intensitat.

La lluita constant de Barranco li va donar el partit i el títol en guanyar els dos següents sets per 6-4 i 6-3.

El CT Lleida va voler agrair de nou la confiança de McDonald’s Lleida, ja que gràcies al seu suport els guanyadors es van poder endur 115 euros en material esportiu i els finalistes, 60 euros.

El II Open McDonald’s entrega els trofeus als millors al CT Lleida

Share