El Futures del Club Tennis Lleida corona a Sergio Gutiérrez

Sergio Gutiérrez-Ferrol es va proclamar campió de la XXVII edició del Futures del Club Tennis Lleida que finalitzar el passat 13 de maig. El vencedor, cap de sèrie número 3, va derrotar a la final el jugador canadenc Steven Diez (1), gràcies, sobretot als errors no forçats del seu rival.

Al segon set, Gutiérrez-Ferrol va ajustar més el seu joc, i va aconseguir una victòria parcial per 6-1.

Tot es va decidir en el tercer set, que va ser el més disputat de tots, amb alternatives en el marcador, fins que Gutiérrez va sumar el 7-5 final.

Pel que fa a les semifinals, la primera es va decidir a favor de Diez que va derrotar Roberto Carballés (4), després de més de tres hores de partit 3-6, 6-2 i 6-4. A l’altra, Gutiérrez va passar a la final per l’abandonament el seu rival i revelació del torneig Jean-Marc Werner.

L’alemany va guanyar el primer set 7-6, gràcies a un drive molt poderós, però quan anava perdent en el segon set per un ajustat 6-5 es va haver de retirar per unes molèsties als quàdriceps que no el van deixar continuar.

D’altra banda, la final de dobles la van disputar les parelles formades per López Jaen/Trujillo-Soler (1) contra Marse-Vidri/Poch-Gradin. Aquests últims es van endur el triomf, guanyant per 6-3-3-6 i 10-7.