Notícies

El cunitenc Jordi Muñoz aconsegueix grans resultats a les darreres proves nacionals

El Jugador català d’origen veneçolà ha aconseguit dos títols i dos finals a les darreres 4 proves nacionals que ha disputat.

El cunitenc es va endur el títol a l’OPEN NACIONAL CIUDAD DE TOLEDO després de desfer-se a la final del Carlos Garcia, 48è. del rànquing RFET. A semifinals va vèncer al Roberto Menendez, actualment situat entre els millors 25 jugadors de l’estat.

També va aixecar el guardó de campió al XX TROFEO DE LA VENDIMIA RIOJANA, després de superar novament a Roberto Menendez a semifinals i a Jorge Hernando, número 25 del rànquing nacional, a la ronda final.

El tennista que entrena a la Acadèmia Internacional del Club Sports Tennis Cunit, també va aconseguir arribar a les finals del XXVI OPEN VILA DE TAUSTE i a l’OPEN ÓPTICA BACA al malagueny  Club Tennis San Luis. Per arribar a ambdues finals, el català va aconseguir victòries contra jugadors de la talla de Daniel Monedero, Marc Fornell, Emilio Àlvarez.

Muñoz te com a objectius disputar les properes proves del circuit ITF FUTURE’S per tal d’ascendir al rànquing ATP i ser convocat per l’equip veneçolà de DAVIS CUP.

Share